Uncategorized

Тенденции, които трябва да включите в списъка си на пазаруване за сезон есен-зима 2016/2017

 

Вече е края на август, причина да се обърне внимание на на модните тенденции тази есен. Всяка модерна жена, внимателно ще планира зимния си гардероб, така че, ние решихме да реализираме списък на основните елементи, на които да обърнате внимание, по отношение на дамските обувки Есен/Зима 2016/2017.

Дизайнерите в Света контрастиращите тенденции продължават да бъдат вдъхновен от звездите на 80-те години. Независимо от личния стил, можете да създадете тоалети, вдъхновени от ретро, готик, елегантни или модерни тенденции. Така че, от гледна точка на дамски обувки в есенно-зимния сезон 2016-2017, ще носят:

Модели, вдъхновени от запада, ще присъстват обувки с шипове, балерини, ботуши, обувки и чизми. Най-нашумял в тази област напоследък, е Emilio Pucci, който използва различни комбинации от заострени върхове на обувките, височината на тока, както и използваните материали. Контрастират обувките с остър връх, вдъхновени от 90-те години. През годините, тази дължина се изменя. Тенденциите за 2016/2017 год., са, съвременните жени да носят по-балансирано заострени обувки.  

mirziamov

Обувките с много каишки, правят преход от летните дамски сандали в римски стил, към игривите модели затворени обувки на дизайнера Marc Jacobs. Те са идеални за приятните, все още топли дни, като също така, можем да заложим и на модели, които са изрязани или перфорирани Този вид обувки, не трябва да бъдат покрити от дрехите. Препоръчват се  панталони, до основата на глезена, поли, рокли и дори шорти, (когато излизате с приятели например).

11

Голямите токи и катарами, ще се преместят в долната част на облеклото. Те ще бъдат изключително обичани от модата за този сезон, като ще се обърне съществено внимание на детайлите в златист нюанс. Burberry използва тези тенденции в своите колекции. Те са много модерни, обръщат погледите на улицата, без да са натрапчиви с блясъка, който придават на обувките или облеклото.

12

Изрязаният връх, както и ефектът кадифе, са част от елитните колекции обувки за сезона. Облеклата, с които могат да се съчетаят тези модели обувки, са изискани и луксозни, подходящи за специални поводи. Препоръчваме ви тези обувка за гала тоалети, съставени от дълги, вечерни или бални рокли.

13

Тънката каишка около глезена е хитрост, която се наложи от модна къща Gucci. Този детайл придава изключителна женственост и е коз за дамите с тънки и нежни глезени. Обувките с каишка на глезена са идеални за мини поли и рокли, както и за панталони, заострени в долната част на крака, когато лентата е надолу, или се поставят вертикално на обувката. Също така, тази обувка прави много подходящо партньорство и с някои модели манта и пролетни палта.

14

Гот стилът в модата на обувките, е за хората, които си падат по нестандартите модели, и в същото време залагат на удобството. Ако сте харесали моделите Converse обувки, обувките гот за сезона есен-зима 2016/2017 год., представлява преструктуриране на Converse обувки, но с метални акценти и с повече дизайнерски хард. Обувките или ботите гот, могат да бъдат носени с плисирани поли, рокли, клинове или дебели чорапогащи, като задължително се заложи на тъмната гама от

15

Платформите, спомена за Дейвид Боуи и модата през 80-те, са на преден план през този сезон. Малко от времето на Спайс гърлс, малко от на Дейвид Боуи, и имаме модерен и в същото време удобен модел обувки, в различни комбинации: заострен връх, дебели токчета, или дебела подметка. Този тип обувки могат да се носят със скъсани дънки, така ще подчертаят стила на обличане. Стилът Дейвид Боуи се характеризира с цвят и несъответствие.

16

Дебелите токчета бяха избрани от модни къщи като Altuzarra, Alexander Wang, Derek Lam, Hugo Boss. Бляскавите или метални детайли лесно привличат мъжките погледи. Като цвят, дизайнерите залагат на различните нюанси бежаво, както и на материали от обърната кожа, велур и набук.17

Ето, че и краят на тази година обещава изобилие от изненади и цветове. Ако искате да сте винаги в крак с модата и да избегнете гафове в обличането, ви препоръчваме да следите постовете ни редовно. Ние от Kalapod постоянно се информираме от специализираните издания за мода и стил, така че нашите клиенти да могат да избират от широка гама обувки и аксесоари, които са винаги актуални и модерни.

*Колажите в тази статия съдържат изображения от трети източници. В рамките на същите, само обувките принадлежат на сайта Kalapod. Към момента на публикуването на статията, някои продукти, могат да не са в наличност. Въпреки това, количествата могат да бъдат заредени или да се изберат сходни продукти, за да продължи с прилагането на тенденциите.

взять срочный займ на карту без отказавзять кредит онлайн

**Тази статия не е копи-пейст! Източник за повече информация: http://www.fashionisers.com/trends/fall-winter-2016-2017-shoe-trends/

Recommended Posts

Uncategorized

Премахване на неприятната миризма от обувките: Полезни съвети и трикове, за да се отървете от тази неприятност

Всеки от нас може да се сблъска рано или късно с неприятната миризма от обувките. Това е често срещан и много неприятен проблем. Причините могат да бъдат много и затова в тази статия ще ви представим някои от тях, за да разберете по-добре защо срещате това неудобство. И ако сте се чудили какво можете да […]

 
Uncategorized

Зимни тоалети за жени: Наръчник със съвети, идеи и препоръки за зимни тоалети, адаптирани към вашия стил

Зимни тоалети за жени: Наръчник със съвети, идеи и препоръки за зимни тоалети, адаптирани към вашия стил През студения зимен сезон както дамските, така и мъжките зимни екипи са съставени от няколко части, обикновено възможно най-топли. Важно е обаче то да съответства на стила на облекло, който смятате, че ви характеризира, тъй като ще се […]

 
Uncategorized

Тенденции, които трябва да включите в списъка си на пазаруване за сезон есен-зима 2016/2017

Вече е края на август, причина да се обърне внимание на на модните тенденции тази есен. Всяка модерна жена, внимателно ще планира зимния си гардероб, така че, ние решихме да реализираме списък на основните елементи, на които да обърнате внимание, по отношение на дамските обувки Есен/Зима 2016/2017. Дизайнерите в Света контрастиращите тенденции продължават да бъдат […]