ПРАВИЛА НА КОНКУРСА QUIZ KALAPOD

 

rusbankinfo.ru
Публикувано в отдел “Конкурси” на сайта “kalapod.bg” и в раздел Notes страницата  Facebook Kalapod BG.

ОСНОВНИ ПРАВИЛА НА ОНЛАЙН КОНКУРСА “KALAPOD.BG”

 

1.Организатор:

Конкурси организирани от Т.Д. SEPATU ООД, със седалище в Букурещ, ул. В. Д-р Якоб Феликс №. 2, бл. M4, ап. 257, сектор 1, регистрирано в Търговски регистър Букурещ J40 / 7750/2013, БУЛСТАТ 31873692.

Конкурсите ще се проведат съгласно настоящите правила, чиито разпоредби са задължителни за всички участници. Официалните правила се оповестяват публично в съответствие с приложимото законодателство nна Румъния и на Европейския съюз.

2.Място на провеждане на конкурсите:

Конкурсите са организирани и се провеждат на официалната страница Facebook Kalapod (https://www.facebook.com/Kalapod BG). За да участвате в тези конкурси, е необходимо да попълните формуляра за участие публикуван на сайта, с валиден имейл адрес, име и фамилия (имената от личната карта).

3.Период на конкурса:

Всички етапи на конкурса ще бъдат публикувни в регламента достъпен в сайта “kalapod.bg”, раздел Notes на страницата Facebook.

Методи за печалба:

– чрез жребий, а тегленето ще се извърши автоматично чрез  https://www.tragerilasorti.bg, сред всички допустими участници, регистрирани съгласно правилата, описани във всеки конкурс. Резултатите от жребия ще бъдат публикувани на интернет страницата и Facebook страница.

4.Регистрация в конкурса:

За да участватe в конкурса, трябва:

– да отговорите правилно на въпроса с коментар на афиша на конкурса:

– да имате Facebook акаунт.

– да се абонирате на страницата Facebook Kalapod BG чрез “like”.

– да посетите страницата на конкурса и да следвате инструкциите, описани за участие;

Организаторът си запазва правото да премахва нецензурни коментари или друг вид текстове, които подтикват към насилие, неподходящ език или политическо членствои т.н. на Facebook страницата на “kalapod.bg”.

Организаторът си запазва правото да не приема регистрация на потребители в конкурса, които не спазват правилата на конкурса.

Организаторът си запазва правото да премахва от страницата потребителите, които правят нецензурни разговори за конкурса, пренебрегвайки разпоредбите на този регуламент или имайки многократно искания извън разпоредбите на настоящия регламент.

С участието си в конкурса, участникът или юридическия представител гарантира, че има минималната възраст от 18 години и че впоследствие може да докаже с документи.

Участникът може да бъде дисквалифициран (опция за изтриване на информацията, публикувана от потребителя) по всяко време ако организатора забележи, че поведението му е неуместно в конкурса според този регламент.

Организаторът счита регистрацията в конкурса като одобрение на настоящия регламент, и счита, че всички данни за участника са верни и точни.

В случай на откриване на несъответствия в горе споменатите данни, Организатора няма да счита участието за валидно.

5.Право на участие:

Може да участва в този конкурс всяко физическо лице, което има минимум 18-годишна възраст, независимо от пол, националност или религия.

Служителите в Т.Д. SEPATU ООД, както и техните близки роднини нямат право на участие в конкурса.

6.Награди:

Наградите са описани в случаи / изображения, използвани за популаризиране на конкурса. В този конкурс, наградата е невъзможно да се замени с тяхната равностойност в пари и / или други обекти; като не се допуска, при никакви обстоятелства, да се прехвърля наградата на една или повече трети страни.

Ако участниците, които са обявени за победители не потвърдят получаването на информация за спечелване и не изпратят данните, за да се провери тяхната идентичност, както е посочено от организатора при публикуване на победителите в рамките на 48 часа от датата на публикуване на резултатите от конкурса, наградите спечелени от съответните лица ще бъдат анулирани.

7.Поверителност на личните данни:

С участието си в този конкурс, всеки участник се съгласява, изрично и недвусмислено на:

Събирането и обработката на информация от Организатора за електронната поща, която кандидатите използват, за да се регистрират за участие в конкурса и валидиране на данните, предвидени за тази цел. Победителите дават съгласието си  за предоставяне на данни, като например, но не само: име, фамилия, възраст, професия, телефонен номер, имейл адрес, град и т.н. и предаването им към Организатора с цел да се предоставят наградите, определени в настоящия регламент;

Съхраняването на тези данни и тяхната обработка и за други цели, различни от тези, посочени по-горе, а именно: реклама и маркетинг.

Организаторът ще запази поверителността на личните данни на победителите и ще ги използва само за целите, определени в регламента.

Участниците имат право да откажат, по всяко време без никакво основание, личните им данни да бъдат обработвани за целите на директния маркетинг или да бъде предадени на трети лица за такива предназначения.

Участниците имат право да се противопоставят на обработката на лични данни по всяко време, поради лични мотиви.

Участниците имат ( в съответствие със Закон №. 677/2001 г. относно защитата на лицата по отношение на обработка на лични данни и за свободното движение на тези данни, с последващи изменения), право на информация, достъп до данни, право на опозиция, право на интервенция на данните, правото да не се подлагат на индивидуални решения, както и правото да се обърнат към съда.

8.Спорове:

Всички спорове, възникнали между Организатора и участниците в конкурса ще бъдат решавани по взаимно съгласие.

Организаторът не поема никаква отговорност по отношение на претенциите на трети лица или институции, за наградите, спечелени от участниците.

Организаторът не поема никаква отговорност по отношение на неизправността на стационарните или мобилните мрежи или Интернет връзката.

Организаторът не поема отговорност, когато му се предава невярна или подвеждаща информация.

Организаторът не носи отговорност за каквито и да било повреди по време на конкурса в резултат на действия на трети лица, като например: дистрибуторите на електроенергия, оператори, собственици или управители на телекомуникационни мрежи или други подобни.

Организаторът си запазва правото едностранно да премахва текст / коментар безнравствен или неприличен, написан от участник в конкурса.

Организаторът поема отговорност само по отношение на наградите.

Организаторът си запазва правото да отстрани всички публикации, които нарушават имиджа на фирмата или на регистрираните конкуренти, пряко или чрез сдружаване.

Организаторът не носи отговорност по никакъв начин за съдържанието и за потребителите, включени в този конкурс, или за последствията, произтичащи от това действие.

9.Правилата на конкурса:

Правилата наконкурса са достъпни на сайта “kalapod.bg”, раздел “Конкурс” и в раздел Notes на страницата Facebook KalapodBG.

Участието в този конкурс включва неотменимо и безусловно приемане на задължителните разпоредби в настоящия регламент.

Организаторът си запазва правото да променя разпоредбите на настоящия регламент, до момента, когато ще е наложимо, с условие същите да бъдат обявени в сайта “kalapod.bg”. Промените / променената форма на регламент влиза в сила веднага след публикуването му онлайн.

Правилата на конкуса са направени в съответствие със законите на Румъния и на Европейския съюз.

При неспазване на този регламент/ конкурс, наградите няма да бъдат предоставени.

10.За контакти:

За повече информация за конкурса, моля, пишете ни на Facebook (www.facebook.com/Kalapod BG) или телефона на Call Center: 0035924486337, Понеделник- Петък 9: 00-18:00

Fissure, making it more susceptible to the side effects. Aftenen kamagra sverige bedste pris cialis 90 mg also defined out the whole thing without having to deal with.


взять срочный займ на карту без отказавзять кредит онлайн

Recommended Posts

Uncategorized

Премахване на неприятната миризма от обувките: Полезни съвети и трикове, за да се отървете от тази неприятност

Всеки от нас може да се сблъска рано или късно с неприятната миризма от обувките. Това е често срещан и много неприятен проблем. Причините могат да бъдат много и затова в тази статия ще ви представим някои от тях, за да разберете по-добре защо срещате това неудобство. И ако сте се чудили какво можете да […]

 
Uncategorized

Зимни тоалети за жени: Наръчник със съвети, идеи и препоръки за зимни тоалети, адаптирани към вашия стил

Зимни тоалети за жени: Наръчник със съвети, идеи и препоръки за зимни тоалети, адаптирани към вашия стил През студения зимен сезон както дамските, така и мъжките зимни екипи са съставени от няколко части, обикновено възможно най-топли. Важно е обаче то да съответства на стила на облекло, който смятате, че ви характеризира, тъй като ще се […]

 
Uncategorized

Тенденции, които трябва да включите в списъка си на пазаруване за сезон есен-зима 2016/2017

Вече е края на август, причина да се обърне внимание на на модните тенденции тази есен. Всяка модерна жена, внимателно ще планира зимния си гардероб, така че, ние решихме да реализираме списък на основните елементи, на които да обърнате внимание, по отношение на дамските обувки Есен/Зима 2016/2017. Дизайнерите в Света контрастиращите тенденции продължават да бъдат […]